Közel száz féle színből lehet választani! 12mm-es lapokat használunk a munkákhoz, ezt tetszés szerinti méretre fel lehet vastagítani. 30mm-es látszatvastagságot ajánlunk.

Kerrock szinek…
Kerrock mosdók…
Kerrock leírás, összetétel…

Az akril lapok ragasztásával hézagmentes illesztéseket lehet elérni és így különleges, egyedi, felületeket, pultokat készíthetünk, melyek úgy néznek ki, mint egy homogén felület. A lapokat szín azonos ragasztóval ragasztjuk össze. A ragasztás nagyon erős kötést hoz létre a felületek között. Csiszolással teljesen eltüntethető a ragasztási rész és ezután polírozással tudjuk elérni a kívánt fényességet.

A pultokat, beépített, azonos színű és akril anyagú mosogatóval lehet még esztétikusabbá tenni. Itt fontos megjegyezni, hogy az illesztéseket látszatmentesnek mondjuk, ami az esetek többségében igaz is. Viszont ritkán előfordulnak bizonyos anyag illetve felhasználási hibák és ez alatt az is értendő, hogy bizonyos színeknél a látszatmentes illesztések nem, vagy csak részben kivitelezhetőek. Mivel egyes gyári és az egyedi mosogatók darabokból vannak összedolgozva, ezért az anyag merevségéből adódóan a szélsőséges hőmérsékleteket kerülni kell. Pl. tésztafőzés után NE! öntsük telibe a mosogatóba a forró vizet, még az egyben kiöntött gyári mosogatóba se! A csapot megnyitva a folyó hideg víz mellé szabad beönteni a forró vizet. A pultokat a gyár által előírt technikai leírás szerint munkáljuk meg.

Saját háztartásban 2015 óta egy ilyen egyedi dupla mosogató van tesztelve és forró víz hatásainak kitéve. Azóta csak egy-két hajszálvékony repedés jelentkezett a mosogatók egyes részinél, ami még a fehér színű anyagoknál is szinte észrevehetetlen.

A lényege, hogy esztétikus, divatos, jól alakítható, tartós és azt a látszatot kelti, mintha egyben lenne kiöntve. Az akril anyagok sterilek, vegyi anyagokat nem engednek magukba és magukból sem engednek ki.
Magyarán nem hagy foltot a vörösbor, lehet tisztítani savval és lúggal, ha élelmiszer hagyunk kint rajta akár napokig, az élelmiszerbe akkor sem oldódik bele semmilyen összetevő.

A munkalapok teljesen egyöntetűek és vízzáróak, ezáltal, gomba, penész nem alakul ki.
Sérülés esetén javítható. Alapból selyemfényűre van csiszolva a pult, 500-as szemcsefinomságig.

Kórházakban, közösségforgalmi mosdókban, benzinkutakon, plázákban, laborokban előszeretettel használják kiváló higiéniai, megjelenési és tartóssági tulajdonságai miatt.

A gyártó a kerrock anyagokra 10 év felhasználási garanciát ad.
A kivitelezői garancia 1 év.

Ha akril pult mellett döntesz a tömörfa pult helyett, lehet hogy azonnali kiadásként többszörösét fizeted. Az átlagos konyhai munkalapoknál az akril alapú lapok anyagára 2-2,5x kerülnek csak többe folyóméterenként.
Viszont, az akril munkafelületek élettartalma átlagos felhasználás mellett, többszöröse a fa alapú lapoknak.

 

Ez egy általános munkalap metszeti nézete. Baloldalt, a falhoz csatlakozó vízzáró szegélye, belül íves (holker-es) kialakítással, jobb oldalt az élzárás, alul pedig laminált hordozó anyag.