Az akril lapok és megmunkálásainak árai.

Ár tekintetében minden esetben árajánlatot kell kérni. Az árképzés igencsak eltérő lehet.
Bizonyos színek majd háromszor annyiba kerülnek, mint az alap lapok, illetve feldolgozhatóságuk körülményesebb. Fontos a beépítés helye, megközelítése. Tényezők még az ár tekintetében: szükséges-e vízzáró szegély, íves elemek, szögben lévő falak, egyedi készítésű mosdók lefolyóval, csepegtető bemarás, kényes színek felára, stb., hanyadik emeletre kell felcipelni, egybe be lehet-e szerelni a pultot, vagy több darabból helyszínen kell összeragasztani, új konyha, vagy használatban lévő helyre kell a pult.
Az anyag ára 35.000 Ft-os nettó m2 (nem folyóméter) áron indul, amihez hozzájön még ragasztó, csiszoló anyagok, hordozó anyagok és a munkadíj.
Példaként egy 250cm hosszú, 60 cm mély pult 4 cm-es látszatvastagsággal, fehér színből és egy gyári vagy egyedi általános mosogatóval kb. 210.000 – 300.000 Ft nettó. Minél több a részlet, annál pontosabb árat lehet adni. Az ár szinte mindig úgy néz ki, hogyha megvan az igény, arra van árajánlat.

Egy általános tábla mérete: 3600mm hosszú, 760mm széles és 12mm vastag

Vállalok órabéres munkát, bérmunkát. Ennek óradíja 8.000 és 15.000 Ft / óra között változhat a körülményektől, a munka nehézségének és szerszámozottsági igényének megfelelően. Szombat 50/%, vasárnap és extra sürgős határidővel 100% felárral.
Kiszállás esetében járműköltség is felmerül (Lajosmizse város-tól számolva), aminek díja 150 Ft / km.

Az árak nagyon tájékoztató jellegűek!