Az akril lapok és megmunkálásainak árai.

Ár tekintetében minden esetben árajánlatot kell kérni. Az árképzés igencsak eltérő lehet.
Bizonyos színek majd kétszer annyiba kerülnek, illetve feldolgozhatóságuk körülményesebb. Fontos a beépítés helye, megközelítése. Tényezők még az ár tekintetében: szükséges-e vízzáró szegély, íves elemek, szögben lévő falak, egyedi készítésű mosdók lefolyóval, csepegtető bemarás, kényes színek felára, stb., hanyadik emeletre kell felcipelni, egybe be lehet-e szerelni a pultot, vagy több darabból helyszínen kell összeragasztani, új konyha, vagy használatban lévő helyre kell a pult.
Az anyag ára 35.000 Ft-os nettó m2 áron indul, amihez hozzájön még ragasztó, csiszoló anyagok, hordozó anyagok és a munkadíj.
Példaként egy 250cm hosszú, 60 cm mély pult 4 cm-es látszatvastagsággal, fehér színből és egy gyári vagy egyedi általános mosogatóval kb. 210.000 – 300.000 Ft nettó. Minél több a részlet, annál pontosabb árat lehet adni. Az ár szinte mindig úgy néz ki, hogyha megvan az igény, arra van árajánlat.

Egy általános tábla mérete: 3600mm hosszú, 760mm széles és 12mm vastag

Vállalok órabéres munkát, bérmunkát. Ennek óradíja 5.000 és 10.000 Ft / óra között változhat a munka nehézségének és szerszámozottsági igényének megfelelően. Szombat 50/%, vasárnap és extra sürgős határidővel 100% felárral.
Kiszállás esetében járműköltség is felmerül (Lajosmizse város-tól számolva), aminek díja 100 Ft / km.
KATA-s vállalkozásom miatt a szolgáltatásra áfamentes számlát állítok ki.