Szabó László a nevem.

 2007 óta foglalkozom akril munkalapok feldolgozásával, beépítésével.  

Tiszta munka, pontos munka, segítőkész hozzáállás = Megrendelői elégedettség!

Alkalmazottként 8 évig dolgoztam ezen a területen. Az utolsó két évben saját szerszámokkal és autóval. Végül 2017-ben váltam vállalkozóvá, 2021-ben pedig Kft.-t alapítottam. Az összes szükséges eszközzel és a legjobb gépekkel rendelkezem, hogy a munkáim is a legjobbak legyenek.

A legegyszerűbbektől a legbonyolultabb munkákig mindenben volt már részem: konyhai pultok, konyhaszigetek, bútor burkolások, takarások, falburkolatok, pénzátadó pultok, zuhanyzók, dísztárgyak, kórházi babafürdetők, luxusvagonok fürdőszobáinak teljes kialakítása, laborpultok, stb.

Jelenleg elsősorban konyhai munkapultok, közönségforgalmi mosdók, kézmosók összeszerelésével foglalkozom.
Munkáim során kerrock anyagot használok, mert tapasztalataim szerint ez a termék a legmegbízhatóbb és legtartósabb és árban is versenyképes.

Nagy figyelmet fordítok az elkészült munkáimra és tudok rövid határidőkkel dolgozni. Mindegyik munkát saját magam készítem és vagy ellenőrzöm, így szinte hiba nélkül készülnek el az alkotások rugalmas időbeosztásban. A munkáim mellett a megjelenésem is igényes. Tiszta ruha, ápolt külső, alkohol és  dohánymentes életvitel.
Viszont emberből vagyunk, nem pedig tökéletes robotok, a nem tökéletesség előfordul.

Spirituális emberként vezérel a jó minőség, a pontosság és a megbízhatóság. Mert tudom, hogy amit adok az életben, azt kapom vissza.
Viszont nagyon fontos, hogy a minőséget szem előtt tartva a készített pultokba a saját erőmet, energiámat rakom. Egy számunkra fontos és jó érzést okozó dolog pl. egy tárgy, amit a lakhelyünkön tartunk, annak van egy jó kisugárzása és örömet okoz ahányszor csak ránézünk, gondolunk. Az általam készített munkafelületek is ilyen rezgéssel bírnak. Több évtizedig a munkáimra jó érzéssel tekintenek, gondolnak, főleg egy olyan helyen, ahol az ember a testét is táplálja, azaz a konyhában.

A műhelyben mi nincs és mi van.?
Ami nincs: káromkodás, szorongás, gyűlölködés, aggódás, keserűség, nincsenek negatív gondolatok.
Mi van? Nos: jó hangulat, mindenre több megoldás is létezik felfogás, elégedettség, oldott, könnyed vidám légkör, pozitív gondolkodás.
Az árban ez is benne van, az az erő, amit képviselek, az a rengeteg idő és energia, amit az önfejlesztésre és a magas érzelmi állapot fenntartására szentelek.

Szép napot!