Szabó László a nevem.

 2007 óta foglalkozom akril munkalapok feldolgozásával, beépítésével.  

Tiszta munka, pontos munka, segítőkész hozzáállás = Megrendelői elégedettség!

Alkalmazottként 10 évig dolgoztam ezen a területen. Az utolsó két évben saját szerszámokkal és autóval. Végül 2017-ben váltam vállalkozóvá. Az összes szükséges eszközzel és a legjobb gépekkel rendelkezem, hogy a munkáim is a legjobbak legyenek.

A legegyszerűbbektől a legbonyolultabb munkákig mindenben volt már részem: konyhai pultok, konyhaszigetek, bútor burkolások, takarások, falburkolatok, pénzátadó pultok, zuhanyzók, dísztárgyak, kórházi babafürdetők, luxusvagonok fürdőszobáinak teljes kialakítása, laborpultok, stb.

Jelenleg elsősorban konyhai munkapultok, közönségforgalmi mosdók, kézmosók összeszerelésével foglalkozom.
Munkáim során kerrock és corian anyagokat használok, mert tapasztalataim szerint ez a két termék a legmegbízhatóbb és legtartósabb.

Egyéni vállalkozásként nagy figyelmet fordítok az elkészült munkáimra és tudok rövid határidőkkel dolgozni. Mindegyik munkámat saját magam készítem és ellenőrzöm, így szinte hiba nélkül készülnek el az alkotások rugalmas időbeosztásban. A munkáim mellett a megjelenésem is igényes. Tiszta ruha, ápolt külső, alkohol és  dohánymentes életvitel.

Spirituális emberként vezérel a jó minőség, a pontosság és a megbízhatóság. Mert tudom, hogy amit adok az életben, azt kapom vissza.

Most pedig lecsücsülök, mert egy-egy konyhapult több száz kg is lehet. Fárasztó. Nagy ritkán én is elfáradok. 😀