Szabó László a nevem.

 2007 óta foglalkozom akril munkalapok feldolgozásával, beépítésével.  

Tiszta munka, pontos munka, segítőkész hozzáállás = Megrendelői elégedettség!

Alkalmazottként 8 évig dolgoztam ezen a területen. Az utolsó két évben saját szerszámokkal és autóval. Végül 2017-ben váltam vállalkozóvá, 2021-ben pedig Kft.-t alapítottam. Az összes szükséges eszközzel és a legjobb gépekkel rendelkezem, hogy a munkáink is a legjobbak legyenek.

A legegyszerűbbektől a legbonyolultabb munkákig mindenben volt már részünk: konyhai pultok, konyhaszigetek, bútor burkolások, takarások, falburkolatok, pénzátadó pultok, zuhanyzók, dísztárgyak, kórházi babafürdetők, luxusvagonok fürdőszobáinak teljes kialakítása, laborpultok, stb.

Jelenleg elsősorban konyhai munkapultok, közönségforgalmi mosdók, kézmosók összeszerelésével foglalkozik a vállalkozásom.
Munkáink során kerrock anyagot használunk, mert tapasztalataink szerint ez a termék a legmegbízhatóbb és legtartósabb és árban is versenyképes.

Nagy figyelmet fordítunk az elkészült munkákra. A munkáink mellett a megjelenésünk is igényes. Tiszta ruha, ápolt külső, alkohol és  dohánymentes életvitel.

Spirituális emberként vezérel a jó minőség, a pontosság és a megbízhatóság. Mert tudom, hogy amit adok az életben, azt kapom vissza.
Viszont nagyon fontos, hogy a minőséget szem előtt tartva a készített pultokba a saját erőmet, energiámat is rakom. Egy számunkra fontos és jó érzést okozó dolog pl. egy tárgy, amit a lakhelyünkön tartunk, annak van egy jó kisugárzása és örömet okoz ahányszor csak ránézünk, gondolunk. Az általunk készített munkafelületek is ilyen rezgéssel bírnak. Több évtizedig a munkáinkra jó érzéssel tekintenek, gondolnak, főleg egy olyan helyen, ahol az ember a testét is táplálja, azaz a konyhában.

A műhelyben mi nincs és mi van.?
Ami nincs: káromkodás, szorongás, gyűlölködés, aggódás, keserűség, nincsenek negatív gondolatok.
Mi van? Nos: jó hangulat, mindenre több megoldás is létezik felfogás, elégedettség, oldott, könnyed vidám légkör, pozitív gondolkodás.
Az árban ez is benne van, az az erő, amit képviselünk, az a rengeteg idő és energia, amit az önfejlesztésre és a magas érzelmi állapot fenntartására szentelünk.

Szép napot!