Kedves Olvasó!

helyet adok a szuper munkák között annak, ami az életünket működteti.

Az asztalos munkák mellett fontos számomra a spiritualitás, azaz a nem látható energiák, erők működése és irányultsága. Ha szívesen kapcsolódsz a témához, itt van rá lehetőséged.

Érdekel a vonzás törvénye, a vegán étrend, a létezésünk értelme, vagy hogyan változtassunk a nem kívánt történéseken az életünkben, hogyan tudunk kilépni a szokások rabságából? Számomra komfortosak ezen témák, szívesen beszélgetek róluk.

Gyakorlom az arcelemzést is, örömmel veszem, ha leszel a modellem. 🙂
Lényege, hogy az érzelmek hatására az arcon olyan változások figyelhetőek meg, amik alapján elmondható, hogy jelenleg mik jellemzőek az illetőre. Sokat segít az önmegismerésben, a felismerésekben és a továbblépésben is. Például a döntéshozatallal kapcsolatban: az illető a döntési során magát vagy másokat helyez előtérbe, mennyire könnyen hoz meg döntéseket, ha hoz döntést, azokat praktikusság, vagy egyediség jellemzi, mennyi kockázatvállalás van a döntésekben, a döntéshez fontosak-e a látottak; mennyi információ, részlet szükséges a döntés meghozásához, stb. Ez csak egy terület a sok közül.

Hiszem, hogy a világ azért olyan, mert olyanná tesszük a gondolatainkkal, szavainkkal, tetteinkkel. Ha jobb világot, életet, körülményeket szeretnénk, először magunkban kezdjük a változást.

Örömteli napot! 🙂